Sinop’ta 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sinop’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında ilk tören Sinop Valiliği önünde gerçekleştirildi.

Atatürk büstüne çelenk sunma töreninin ardından gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Gençlik Yürüyüşüne Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri de katıldılar.

İskele Meydanında gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine; Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cansu UĞURLU, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı etkinlikleri, halk oyunları, tekvando, boks ve güreş gösterisi ile sona erdi. Gösteriler katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.