Rektörümüzden Gerze İlçemize Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Gerze İlçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler Kapsamında ilk olarak Rektörümüz Prof. DR. Nihat DALGIN,  Gerze Atatürk Devlet Hastanesi’ne giderek, Başhekim Dr. Şevket TERKAN’ı ve Acil Doktoru Muhammed TİTİZ’i ziyaret etti.

Daha sonra Gerze Meslek Yüksekokulu’na geçen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, göreve yeni başlayan Öğretim Görevlisi Kurbani GEYİK ve Öğretim Görevlisi İpek GÖLBOL’u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Burada Rektörümüze Gerze MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alev ERENLER eşlik etti.

Son olarak Gerze ilçemizde faaliyetlerini sürdüren Gerzeninsesi Gazetesi’ni ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Başyazar Fatih UYSAL, Yazı İşleri Müdürü Ercan ÖZCAN ve Gazete Muhabirleri ile bir araya geldi.