OSB’de Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Zirvesi

Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesi'nde Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Zirvesi düzenlendi.

Zirvede Sinop Valisi Hasan İPEK, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü çalışanları, Üniversitemiz Akademik Personeli ve Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayici ve iş adamları bir araya geldi.

Kamu, Üniversite ve Sanayinin sahip olduğu bilgi birikimi karşılıklı olarak aktarılması ve OSB bünyesinde bulunan firmaların Ar-Ge kapasitelerini arttırarak, üniversite-sanayi iş birliğine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yemekte, kamu, sektör ve eğitim işbirliği masaya yatırıldı.

Yemek Sonrası Fabrikalar Gezildi

Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun DELEN, Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Akademik Personeli, Meslek Yüksekokulu Akademik Personeli gerçekleşen yemeğin ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan iş yerlerini gezerek, incelemelerde bulundular.