"Rektörler Konuşuyor" Söyleşisi Boyabat İİBF'de

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI ve Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem YILDIZ, Sinop programının ardından Boyabat İİBF’de öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye; Boyabat Kaymakamı Fatih AKSOY, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Fakülte Dekanlarımız, Misafir Öğretim Üyeleri, Yüksekokul Müdürlerimiz, Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın moderatörlüğünde başlayan söyleşide, konuk Rektörler öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaşarak, önemli tavsiyelerde bulundular.

Programda ilk olarak konuşan Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI “Üniversitelerin Dünü ve Bugünü” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Ardından konuşan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem YILDIZ ise, “Üniversitelerin Bilim Dünyasına Katkısı” konusunu işledi. Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI ve Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem YILDIZ konuşmalarının ardından öğrencilerimizden gelen mesleki ve güncel soruları içtenlikle yanıtladı.

Konuşmaların ardından Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk ALPASLAN ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Prof. Dr. Muammer YAYLALI ve Prof. Dr. Ekrem YILDIZ’a hediye takdim edildi.

Söyleşi sonrası Rektörlerimiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini gezdiler.

Gerçekleşen söyleşinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Misafir Rektörlerimiz ile birlikte, Boyabat ilçemizin tarihi ve kültürel mekânlarını ve restore edilen eski Boyabat evlerini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Basında Üniversitemiz