“Personel Maaş ve Banka Promosyon Protokolü” İmzalandı

31.03.2017

Üniversitemiz personeline maaş, döner sermaye, ek ders, mesai, ikramiye gibi ödemelerin yapılması için gerçekleştirilen “Personel Maaş ve Banka Promosyon İhalesi"ni kazanan Akbank T.A.Ş ile protokol imzalandı.

Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen “Personel Maaş ve Banka Promosyon Protokolü” imza törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, Prof. Dr. Serap Ustaoğlu TIRIL ve Prof. Dr. Murat SEZGİN, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Akbank Sinop Şube Müdürü Hakan Erdoğan, Akbank Yönetim Yardımcısı Adem KAYA, Genel Sekreter Yardımcımız, Daire Başkanları, Üniversitemiz Yetkili Sendika Eğitim Bir-Sen Temsilcisi ve Banka Promosyon Komisyon Üyeleri katıldı.

Üniversitemiz ile Akbank T.A.Ş arasında gerçekleştirilen “Personel Maaş ve Banka Promosyon Protokolü” Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Akbank Sinop Şube Müdürü Hakan ERDOĞAN arasında imzalanırken, Banka Promosyon Komisyon Üyeleri de protokolü imzaladılar.