Milli Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ, Üniversitemizde

Milli Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ, Sinop Programı kapsamında Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, Akademik-İdari personelimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Programda Sinoplu iş adamı Hüseyin YÜKSEK tarafından Gerze Meslek Yüksekokulu Otobüs Kaptanlığı Programı için hibe edilen otobüsün devir teslim töreni de gerçekleştirildi.

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa;  Milli Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ, Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap Ustaoğlu TIRIL, Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Murat SEZGİN, Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli, Kurum ve Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile öğrencilerimiz katıldı.

Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ziyaretlerinden dolayı Bakanımız İsmet YILMAZ’a ve Meslek Yüksekokulumuz Otobüs Kaptanlığı Programına 49 kişilik otobüs bağışında bulunan Hüseyin YÜKSEK’e teşekkür etti.

Rektörümüzün ardından konuşan Milli Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ ise Üniversitede verilen eğitimin kalitesini arttırmak için önemli adımlar attıklarını belirterek, “Üniversitede verilen eğitimin kalitesini artırmak istiyoruz. Bu Kapsamda üniversitelerde ihtisaslaşmaya yönelik adımlar attık. Hiç şüphesiz yarın da bugünden daha iyi olacaktır.” dedi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Bakanımız İsmet YILMAZ’a hediye verirken, Bakanımız İsmet YILMAZ da eğitime verdiği destekten dolayı Hüseyin YÜKSEK’e plaket takdim etti.

Program sonunda “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” ve Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan resim ve el işi sergisi gezildi.

Program Hüseyin YÜKSEK tarafından hibe edilen otobüs önünde kurdele kesimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.