Rektörümüz Hayırlı Olsun Ziyaretlerini Sürdürüyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, görevde yükselen ve göreve yeni başlayan Akademik Personelimizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sıtkı ÇEKİRDEKÇİ, Yrd. Doç. Dr. Nurhak Cem DEDEBALİ ve Yrd. Doç. Dr. Atilla ÖZDEMİR, Arş. Gör. Dr. Gülfem Dilek YURTTAŞ KUMLU, Arş. Gör. Pınar UZUN ve Arş. Gör. Dr. Sema TAN’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Rektörümüz daha sonra, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aziz ERKAN, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Tuba KINAY GÖR ve Yrd. Doç. Dr. Esra YÜCESAN’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Rektörümüze Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya TURAN eşlik etti.