Rektörümüzden Görevde Yükselen ve Göreve Yeni Başlayan Akademisyenlerimize Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, görevde yükselen ve göreve yeni başlayan Akademik Personelimizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Rektörümüze Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan BARLAK eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür KIRAN, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fadime DİRİK, Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yeliz KARAMAN ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çağrı ERYILMAZ’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Seçkin DİNLER, Tarih Bölümü Arş. Gör. Serhat ALTINKAYNAK, Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar ÇAM ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gözde GÜNGÖR’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.