Bakan Faruk ÖZLÜ, Mühendislik Fakültesi Dekanları ve Enstitü Müdürleri İle Buluştu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, YÖK’te Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanları ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürleri ile bir araya geldi.

YÖK Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ’nün yanı sıra, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü ÇELİK, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Turgay KORKUT, Üniversitelerin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi dekanları ile Fen Bilimleri Enstitüsü müdürleri katıldılar.

Toplantıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile YÖK arasında hangi alanlarda işbirliği yapılması gerektiği konuları ele alındı.