YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ, Samsun’da Bölge Rektörleriyle Bir Araya Geldi

“YÖK Sağlık Söyleşileri” programına katılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesine gelen YÖK Başkanı M. A. Yekta SARAÇ, söyleşi öncesi bölge Üniversite Rektörleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; YÖK Başkanı M. A. Yekta SARAÇ’ın yanı sıra YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPICIOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ve bölge üniversitelerinin rektörleri katıldılar.

YÖK Başkanı M. A. Yekta SARAÇ ve Üniversite Rektörleri, toplantının ardından “YÖK Sağlık Söyleşileri” programına katıldılar.

Söyleşi programında Prof. Dr. Rüstem AŞKIN tarafından katılımcılara “Sağlıkta şiddet, hekime saygı” konulu bir sunum yapıldı.

Basında Üniversitemiz