Süleyman UĞUR, Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Seçildi

Sinop Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı gerçekleştirilen seçimle belli oldu. Seçim sonucunda tek aday olan Süleyman UĞUR, 16 oyun 13’ünü alarak, Sinop Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı seçildi.

Öğrenci Konseyi Başkanı seçimleri, Rektörlük binası Senato odasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, Yrd. Doç. Dr. Ahmet MOR, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Namık SUCU gözetiminde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz öğrencileri tarafından seçilen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcilerinin oy kullandığı seçimde; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Süleyman UĞUR, 16 oyun 13’ünü alarak, Sinop Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı oldu.

Seçimin ardından Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman UĞUR'un, Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu; Başkan Yardımcısı Sefa GEBEŞ, Genel Sekreter Mehmet ARSLAN, Sayman Emre SAATÇİ, Sağlık, Spor ve Kültür Sorumlusu Cihad COCİ, Halkla İlişkiler ve Bilişim Sorumlusu Muhammet Ali İNCEKARA, Dış İlişkiler Sorumlusu Dövran GULHANOV, Çalışma Grupları Sorumlusu Abdüs Samet KÜÇÜK ve Eğitim Sorumlusu Ensar YILMAZ.

Öğrenci Konseyi Başkanı Seçilen Süleyman UĞUR, seçimlerin üniversitemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuzla öğrenci arkadaşlarımı en iyi şekilde temsil ederek onların sorunlarını ve isteklerini her fırsatta dile getireceğim. Bana destek olan olmayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.