Vefatının 78. Yıl Dönümünde Mustafa Kemal ATATÜRK Sinop’ta Törenlerle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Milli Kurtuluş Destanımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 78. sene-i devriyesinde Sinop' ta çeşitli etkinliklerle anıldı.

Programlar kapsamında Valilik Meydanı'nda gerçekleştirilen törene Vali Hasan İPEK, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Barosu Başkanı Av. Hicran KANDEMİR, Vali Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu, Kurum ve Daire Amirleri, Askeri Erkan, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, saygı duruşunun ardından Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Üniversitemizde Yapılan Törenle Anıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde gerçekleştirilen anma törenine, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Fakülte Dekanları, idari ve akademik personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Anma töreni, iki dakikalık saygı duruşunun ardından Öğr. Gör. Esra YÜCESAN öncülüğünde İstiklal Marşımızın okunması ile son buldu.

Deniz Yıldızları Anaokulu Öğrencileri Atatürk Büstüne Karanfiller Bıraktı

Eğitim Fakültesi Yerleşkesinde düzenlenen törenin ardından Üniversitemiz Deniz Yıldızları Anaokulu öğrencileri Atatürk büstüne karanfiller bıraktılar.

Basında Üniversitemiz