Üniversitemize Tam Donanımlı İki Yeni Laboratuvar

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Üniversitemiz, fiziki koşullarını uluslararası standartlara kavuşturmaya devam ediyor.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü için kurulan Tıbbi Genetik ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı ile Kimya ve Biyokimya Laboratuvarı, düzenlenen törenle öğrencilerimizin kullanımına açıldı.

Öğrencilerimizin pratik gelişimi için son teknolojiyle donatılan laboratuvarları yerinde inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Murat SEZGİN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya SİPAHİ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Alpgiray SÖYLEMEZ ve bölüm hocaları eşlik ettiler.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Rıza Bayrak ve Yrd. Doç. Dr. Zeynep YEĞİN’den Laboratuvarlar hakkında bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimizin laboratuvarlardan sonuna kadar faydalanmaları gerektiğini ifade etti.