Üniversitemiz, Öğrencilerimiz İçin “Bisiklet Dağıtımı” Protokolü İmzaladı

Üniversitemiz öğrencilerinin fiziksel aktivitelerini arttırmak amacıyla Üniversitemiz ile Sinop Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında “Bisiklet Dağıtımı” protokolü imzalandı.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından sürdürülen “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında gençleri hareketli yaşama, fiziksel aktiviteye özendirmek ve bisiklet kullanmaya  teşvik etmek amacıyla “Bisiklet Dağıtımı” protokolü; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ile Sinop Halk Sağlığı İl Müdür Vekili Dr. Arzu ESER tarafından imzalanan protokolle hayata geçirildi.

İmzalanan protokol çerçevesinde Üniversitemiz öğrencilerinin kullanması için 20 adet bisiklet, Sinop Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından, Üniversitemize teslim edilecek.