Cumhuriyet'in 93. Yıl Dönümü Kutlamaları Çelenk Sunma Töreni İle Başladı

Sinop'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Sinop Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programına; Sinop Valisi Hasan İPEK, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu BAYAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcıları, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Kurum ve Daire Amirleri, Askeri Erkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Törende Sinop Valisi Hasan İPEK ve Belediye Başkanı Baki ERGÜL tarafından Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Cumartesi günü İskele Meydanında saat 10.30'da düzenlenecek törenlerle devam edecek.