Üniversitemiz, 2016 – 2017 Akademik Yılı Açılış Töreni Çelenk Sunumu İle Başladı

Üniversitemiz, 2016-2017 Akademik Yılı Açılışı, Sinop Valiliği meydanındaki Atatürk Anıtı'na sunulan çelenk ile başladı.

Akademisyenlerimizin cübbeleriyle katıldığı törene, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Prof. Dr. Murat SEZGİN ve Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Fakülte Dekanları, Daire Başkanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Atatürk anıtına çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu.