Uluslararası Gençlik ve Ahlâk Sempozyumu Devam Ediyor

Üniversitemizin öncülüğü ve ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Gençlik ve Ahlâk Sempozyumu” bildiri sunumları ile devam ediyor.

Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen sempozyumda, alanında uzman akademisyen ve eğitimciler Gençlik ve Ahlâk kavramlarını; edebiyattan tarihe, sosyolojiden psikolojiye, ilahiyattan eğitime kadar pek çok alanda müzakere ederek önemli fikir ve tespitler ortaya koyuyorlar.

Gün boyu üç ayrı salonda çeşitli oturumlarla devam eden sempozyumu Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli, öğrencilerimiz ve davetliler yoğun ilgi ile takip ediyorlar.

Oturumlarda bildirini sunan akademisyenler, oturum sonunda öğrencilerimiz tarafından yöneltilen soru ve görüşleri içtenlikle dinleyerek cevaplandırıyorlar.

Oturumların bir kısmını katılımcılarla birlikte takip eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ise, oturum sonunda bildirilerini sunan akademisyenlere katılım belgelerini taktim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sempozyum programı 8 Ekim 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek kapanış oturumu ve gezi programı ile sona erecek.