Üniversitemizde İlk Ders Heyecanı

Üniversitemizde 2016 – 2017 Akademik yılı, verilen ilk ders ile başladı.

Her yıl öğretim kalitesini ve niteliğini artıran Üniversitemiz 2 Enstitü, 8 Fakülte, 3 Yüksekokul Ve 5 Meslek Yüksekokulu ve 10 Bin 176 öğrencisi ile 2016 – 2017 Akademik yılına başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Sinop Üniversitesi ailesinin bir ferdi olmanın gururunu yaşayan öğrencilerimiz, ilk ders saatinden itibaren sınıflarını doldurarak yeni öğretim yılı heyecanını arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN önderliğinde yürüttüğü bilimsel ve akademik çalışmalarla adından sıkça söz ettiren üniversitemiz, alanında yetkin akademik kadrosu, sosyo-kültürel faaliyetleri ve fiziki altyapısı ile 2016 – 2017 Akademik yılında ilimizin ve bölgemizin gelişimine katkılar sağlamaya devam edecek.