Sinop Protokolünden "Üniversitemiz Spor Kompleksine” Tam Not

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bir turizm ve eğitim şehri olma yolunda hızla ilerleyen Sinop’ta, ulusal ve uluslararası sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin modern imkanlarla yapılabileceği, ilimizin en büyük ve en kapsamlı yatırımlarından biri olan "Üniversitemiz Spor Kompleksi”ni, Sinop Valisi Kemal CİRİT, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih ÖZÇELİK, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ile birlikte yerinde incelediler.

Uluslararası FİFA standartlarında inşa edilen Üniversitemiz Spor Kompleksini gezen Sinop Protokolü, tesisimizin Sinop’a değer katacağını belirterek, hayata geçirilen bu güzel tesis için,  Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a teşekkürlerini sundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ise göreve geldiği günden itibaren öğrencilerimizin fiziki ve sosyal gelişimleri için her türlü çalışmada desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerimize ve Sinop protokolümüze teşekkür ederek, “Tüm gayretimiz ilimizin bir kültür, turizm ve eğitim şehri olmasına katkı sunmaktır” dedi.

Spor Bilimleri Öğrencileri ve İlimizin Hizmetinde

Üniversitemiz Yeni Kampüs Alanı’nda yer alan, ulusal ve uluslararası bir çok organizasyona ev sahipliği yapabilecek donanımda inşa edilen "Atletizm Pisti ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası", 2016-2017 akademik yılında ilk öğrencilerini ağırlayan Spor Bilimleri Fakültemiz öğrencilerine en iyi şartlarda uygulamalı eğitim görme imkanı da sağlayacak.

Fen-Edebiyat Fakültesine Ulaşımı Sağlayan Bozuk Yol İçin Düğmeye Basıldı

Ayrıca Sinop Protokolümüz, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkesine ulaşımı sağlayan yolun da eğitim öğretim başlangıcına kadar imkanlar çerçevesinde Sinopluların ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmak üzere onarılması yönünde çalışmaların başlatılacağı müjdesini verdiler.

Basında Üniversitemiz