Sinop’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

94 yıl önce bağımsızlık mücadelesinde gösterdiği kahramanlığı, 15 Temmuz Darbe Girişiminde bir kez daha ortaya koyan milletimiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Sinop’ta coşkuyla kutladı.

Sinop Valiliği önünde çelenk sunma töreniyle başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı programına; Sinop Valisi Kemal CİRİT, Sinop Milletvekillerimiz Nazım MAVİŞ ve Barış KARADENİZ, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Şefaattin SERTEN, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu BAYAR, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, kurum ve daire amirleri, askeri erkan, şehit ve gazi yakınları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tören İskele Meydanı'nda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.

Kutlama programı, Sinop Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından gerçekleştirilen geçit töreniyle sona erdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı;

Basında Üniversitemiz