4. Uluslararası Sinop Motosiklet Festivali Nefes Kesti

Sinop Valiliği, Üniversitemiz, Sinop Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Sinop Motor Sporları Kulübünce düzenlenen “4. Uluslararası Doğa, Kültür, Turizm ve Motosiklet Festivali” yurt içi ve dışından gelen çok sayıda sporcunun katılımıyla Sinop'ta gerçekleştirildi.

Sinop’un gelişimi noktasında imkanlarını sonuna kadar seferber eden Üniversitemiz, 4. Uluslararası Sinop Motosiklet Festivali’ne katkı sağlayarak, Sinop turizmine destek olmaya karalılıkla devam ediyor.

Üniversitemiz Motosiklet Tutkunlarının Yanında

Üniversitemiz, 4 gün boyunca devam eden "4. Uluslararası Motosiklet Festivali"nde, festival alanına kurduğu stantla motor tutkunlarını yalnız bırakmadı.

Motosiklet Severlerden Sinop Turu

Festivalin açılış korteji için Karakum mevkiinde bir araya gelen sporcular, motosikletleriyle şehir turu atarak Sinoplu vatandaşlara unutulmaz bir gösteri sergilediler.

Birkan POLAT’ın Gösterisi İlgi İle İzlendi

Üniversitemizin katkılarıyla Sinoplu sporseverlerle buluşan ünlü motosiklet sporcusu Birkan POLAT, yaptığı ‘Motosiklet Stunt Show’ ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Motosiklet üzerinde sergilediği akrobasi hareketleriyle vatandaşlarca ilgiyle izlenen Birkan POLAT’a gösterisinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN tarafından üniversitemizin tişörtü hediye edildi.

İskele Meydanında düzenlenen gösteriye; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, kurum temsilciler, spor tutkunları ve vatandaşlar katıldılar.

Kamp Ateşi Vali Kemal CİRİT Tarafından Yakıldı

Etkinlik, Karakum mevkiinde Sinop Valisi Kemal CİRİT tarafından yakılan kamp ateşi ve ardından gerçekleşen konser programıyla sona erdi.