Üniversitemize 3 Bin 522 Yeni Öğrenci Kayıt Yaptırma Hakkı Kazandı

2016–2017 Akademik yılında öğrenci kapasitesinin niteliğini ve niceliğini geliştirmeyi hedefleyen Üniversitemiz, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yürüttüğü özverili çalışmalarının meyvesini aldı.

2016 ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre, Üniversitemize 3 Bin 522 yeni öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı. Bu bilgilere göre Üniversitemiz öğrenci sayısının 11 Bini geçmesi bekleniyor.

Doluluk Oranı Yüzde 95’lere Ulaştı

ÖSYS 2016 yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz ön lisans ve lisansta yerleşme oranı yüzde 92’lere ulaştı.

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Kontenjanı Doldu

Sonuç istatistiklerine göre Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızda yüzde 100’e yakın bir doluluk oranı gözlemlenirken özellikle bu sene ilk defa öğrenci alımı yapan Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük bölümü kontenjanı tamamı doldu.

Öğrencilerden Yeni Açılan Programlarımıza Büyük İlgi

2015-2016 eğitim öğretim yılında yeni açılan ve ilk defa öğrenci alımı yapan İktisat, Arkeoloji, İş Sağlığı ve Güvenliği, Turizm Rehberliği, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Antrenörlük ve Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği programları öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Basında Üniversitemiz