Sinop Valisi Kemal CİRİT’ten Üniversitemize ve Öğrencilerimize Önemli Mesajlar

Sinop Valiliği görevine 16 Temmuz 2016 tarihinde atanan ve kısa zamanda yaptığı çalışmalarla Sinopluların sevgisini kazanan Vali Kemal CİRİT’i makamında ziyaret ederek kendisiyle Mutlu Şehrin Mutlu Üniversitesi üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Sinop Valimiz Kemal CİRİT, 2016-2017 Akademik yılı öncesinde Üniversitemizi yeni tercih ederek Sinop’ta eğitim alacak öğrencilerimize önemli mesajlar verirken Üniversitemize dair sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

Sinop Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiğimiz “Üniversite Konuşuyor” söyleşinin tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.

Söyleşi sonunda Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekibi olarak, Sinop Valimiz Kemal CİRİT’e hediye takdim ettik.