23. Dönem TBMM Başkanı Mehmet Ali ŞAHİN, Sinop Demokrasi Nöbetinde

4 Ağustos 2016 Perşembe akşamı Sinop Valiliği önünde gerçekleştirilen Demokrasi nöbetine katılan 23. Dönem TBMM Başkanı ve Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali ŞAHİN, 15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Milli İradeye sahip çıkarak, haftalardır Demokrasi Nöbeti tutan Sinoplulara hitap etti.

23. Dönem TBMM Başkanı ve Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali ŞAHİN’in konuşma yaptığı Demokrasi Nöbetine; Sinop Valisi Kemal CİRİT, Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, İl Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin SERTEN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri ve Sinoplu vatandaşlar katıldı.

“Daha Güçlü Şekilde Geleceğe Yürüyeceğiz”

Konuşmasında Türkiye’nin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını belirten 23. Dönem TBMM Başkanı ve Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali ŞAHİN,  "Helikopterden, uçaktan atılan mermilere, elinde bayrakla karşı duran ve Türkiye'de bir darbeyi durduran ve demokrasiye sahip çıkan bu halk, Türkiye'yi demokrasinin beşiği yapmıştır. Bu yapı, altın nesiller yetiştireceğiz diyerek hain bir nesil yetiştirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içine, komutanından değil, Pensilvanya'dan talimat alacak askerler koydu. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 40 yıl sonra foyaları meydana çıktı. Artık tiyatro bitti, perde indi, ışıklar söndü. Bu perdeyi indiren, ışıkları söndüren sizsiniz, bu tiyatroya son diyen sizsiniz. Türkiye'nin geleceği inşallah daha parlak olacaktır ve bu kötülükten bir iyilik doğuyor. Olanda hayır vardır, Türkiye şimdi safralarını atıyor, kurumlarımız yeniden yapılandırılıyor. Yanlış unsurlar temizleniyor. Daha güçlü şekilde geleceğe yürüyeceğiz" dedi.

Programda Sinop Valisi Kemal CİRİT ve Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ de demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara hitap ederek, tüm Sinopluları 7 Ağustos 2016 Pazar günü Valilik önünde gerçekleşecek Demokrasi nöbetinin son gününe davet ettiler.