Spor Bilimleri Fakültesi Sportif Performans Testi Yapıldı

2016-2017 Akademik yılında öğrenci alımına başlayan Spor Bilimleri Fakültesinde, 25-29 Temmuz tarihleri arasında yapılan ön kayıt işleminin ardından, Üniversitemiz Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Sportif Performans Testi yapıldı.

Öğrencilere, FİFA standartlarına uygun “Atletizm Pisti ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası”nda uygulamalı eğitim imkânı sunan fakültemizde, Sportif Performans Testinde katılan öğrenciler, geleceğin antrenörü olmak ve üniversitemizde öğretim görebilmek için ter döktüler.

Şeffaf ve adil bir ortamda gerçekleştirilen Sportif Performans testinde, öğrenci yakınları Fen Edebiyat Fakültesi Yerleşkesinde kurulan ekrandan, Uygulamalı Yetenek Sınavını anı anına takip ettiler.

Sınava toplamda 380 aday başvuru yaparken, değerlendirmeler sonrası yetenekli 50 öğrenci, üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanacak.

Kesin sonuçlar, 8 Ağustos 2016 tarihinde Spor Bilimleri Fakültemizin sb.sinop.edu.tr web sayfasından duyurulacaktır.

Basında Üniversitemiz