Üniversitemiz Samsunlularla Buluştu

Hayata geçirilen yeni projeler ve gelecek vadeden bölüm ve programlarıyla 2016 – 2017 Akademik yılında 10 Bin öğrenciyi ağırlamayı hedefleyen Üniversitemiz, “Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında Samsun, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Çorum ve Amasya’da ÖSYS tercihi yapacak olan öğrencilerimizle buluşuyor.

Bu kapsamda ilk olarak Samsun Cumhuriyet Meydanında tercih ve tanıtım standı açan Üniversitemiz, üniversiteli olabilmenin heyecanını yaşayan öğrenci adaylarıyla bir araya geldi. Alanında uzman akademisyen ve idari personelimiz tarafından Üniversitemiz ve bölümlerimiz tanıtıldı.

Gün boyu yoğun bir ilgi gören tanıtım standımızda, tercih yapacak olan öğrenci adaylarımıza üniversitemizi tanıtıcı materyaller ve üniversitemiz tarafından hazırlanan tercih rehberi hediye edilerek, bilgiler verildi.

Samsun Basınından Üniversitemiz Standına Büyük İlgi

“Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” esnasında Samsun AKS TV ile Samsun’da yayın yapan yerel gazeteler, Üniversitemiz standına büyük ilgi gösterirken, öğrencilerimize sunulan sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında stant görevlilerimizden bilgiler aldılar.