Deniz Yıldızları Anaokulu Öğrencileri Göz Doldurdu

Üniversitemiz Deniz Yıldızları Anaokulu’nun minik öğrencileri, yılsonu etkinliğinde gerçekleştirdikleri gösterilerle göz doldurdu.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Prof. Dr. Murat SEZGİN, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih ŞAHİN, Deniz Yıldızları Anaokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Nuri DİCLE, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Deniz Yıldızları Anaokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Nuri DİCLE, okul öncesi eğitimin önemine değindi.

Yapılan konuşmanın ardından sahneye çıkan minikler, gerçekleştirdikleri müzik dinletisi ve dans gösterileriyle göz doldurdu. Miniklerin sevicine ortak olmak ve bu anı güzel ölümsüzleştirmek isteyen öğrenci velileri ise cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çektiler.