Resmi Yazışma Kuralları, Dosyalama ve Arşiv Hizmetleri Eğitim Semineri

Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli'nde, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Kamu Yönetimi Uzmanı Ali ÇAKIROĞLU tarafından "Resmi Yazışma Kuralları, Dosyalama ve Arşiv Hizmetleri" eğitim semineri verildi.

Seminere, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI ile Akademik ve İdari personelimiz katıldı.

Evrak, dosya ve arşiv uygulamalarının mevzuata uygun olarak etkin bir şekilde gerçekleştirilmesini destekleyecek hususlara dikkat çeken Kamu Yönetimi Uzmanı Ali ÇAKIROĞLU, kamu kurum ve kuruluşlarının, kendi aralarında veya gerçek ve tüzel kişilerle iletişimlerini sağlamak amacıyla yazdıkları yazı, resmi belge, resmi bilginin kurallara uygun olarak düzenlenmesi, bilgi ve belge arşivinin sağlıklı, hızlı ve düzenli bir şekilde nasıl yürütülebileceği konularında bilgiler verdi.

Eğitim seminerinin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, konuşmacı TODAİE Uzmanı Ali ÇAKIROĞLU'na hediye takdim etti.