Sinop’ta 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sinop’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında ilk tören Sinop Valiliği önünde gerçekleştirildi. Valilik önündeki kutlama programına Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammet TOPRAK, İl Jandarma ve Garnizon Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Temel ÇETİNKAYA, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat SEZGİN, İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, Siyasi Parti Temsilcileri,  Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk töreni sonrasında protokol üyeleri ile birlikte gençlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Sinop Eski Otogar önünde başlayan gençlik yürüyüşüne Üniversitemiz öğrencileri de büyük ilgi gösterdi.