Gerze Meslek Yüksekokulu’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Gerze Meslek Yüksekokulu tarafından “Okuduğunu Sen Anlat ile Öğrenci Gözüyle Sinop’ konulu fotoğraf ve kısa film yarışmasında dereceye giren öğrencilere, düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Gerze Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda İNCE, Öğretim Üyeleri ve öğrencilerimiz katıldılar.

“Okuduğunu Sen Anlat”

Ödül töreninde ilk olarak “Okuduğunu Sen Anlat” yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Eylül ve Fazilet Kitabevlerinin katkılarıyla düzenlenen “Okuduğunu Sen Anlat”  yarışmasında, Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Fatmanur GÜÇLÜ birinci, Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Damla Sanem OLGUN ikinci, Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Gülten KAHRAMAN üçüncü oldu.

Yarışmada Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Hayrullah ALBARİ ise teşvik ödülünün sahibi oldu.

“Okuduğunu Sen Anlat” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK verdi.

“Öğrenci Gözüyle Sinop” Kısa Film Yarışması

“Öğrenci Gözüyle Sinop” temalı kısa film yarışmasının birincisi Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Fatih KAPLAN oldu. Öğrencimiz ödülünü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal BALKİ’nin elinden aldı.

“Öğrenci Gözüyle Sinop” Fotoğraf Yarışması

“Öğrenci Gözüyle Sinop” temalı fotoğraf yarışmasında ise;

Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Fatih KAPLAN birinci, Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Medet EKŞİ ile Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Münir TİLLOLU ikinci, Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Kamil Çağatay BALCI üçüncü olurken, Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Oktay ÇİFTBAŞ teşvik ödülünün sahibi oldu. Öğrenciler, ödüllerini Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda İNCE’nin elinden aldı.

Yarışma hakkında bir açıklama yapan Gerze Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, “Yüksekokulumuz bünyesinde öğrencilerimizin eğitimlerini, sosyal ve kültürel aktiviteler ile pekiştirmesi ve Sinop’u daha yakından tanıması amacı ile düzenlediğimiz yarışmada, birbirinden özgün ve eğlenceli eseler ortaya çıkmış. Katılan öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.