“Beslenme Fiziksel Aktivite ve Egzersiz” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ve Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile "Beslenme Fiziksel Aktivite ve Egzersiz" konulu Uluslararası katılımlı seminer düzenlendi.

"Gençlik Haftası" ve "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında Sinop Polis Evi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ali YILMAZ,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ramazan YILMAZ, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, sporcular ve öğrenciler katıldı.

“Beslenme, Fiziksel Aktivite ve Egzersiz” konulu Uluslararası Katılımlı Seminer, Sport and Exercise Science University of Chichester’ dan Prof. Dr. Mark Williems ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder ŞEMŞEK’in sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Program sonunda Prof. Dr. Mark WİLLİEMS’e ve Yrd. Doç. Dr. Önder ŞEMŞEK’e, Sinop Vali Yardımcısı Ali YILMAZ ve Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ramazan YILMAZ tarafından kotra takdim edilirken, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR tarafından hediye takdim edildi.