Yazar Mustafa ERİŞ, Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz ile Sinop Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Üniversitemiz öğrencileri, İlahiyatçı Yazar Mustafa ERİŞ ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir TEKİN, Sinop Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz KESKİN, Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimiz ile kitaplar üzerine keyifli bir söyleşi geçekleştiren İlahiyatçı Yazar Mustafa ERİŞ, çok kitap okumaları konusunda gençlere tavsiyelerde bulundu.

Program sonunda İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir TEKİN, konuk yazar Mustafa ERİŞ’e günün anısına hediye takdim etti.

Basında Üniversitemiz