"Pusuda" İsimli Tiyatro Gösterisi Gerze MYO'da Sahnelendi

Cahit ATAY’ın “Pusuda” isimli oyunu, Gerze Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu tarafından Gerze MYO Hoca Ahmet Yesevi Konferans salonunda sahnelendi. Tiyatro gösterimine; Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Öğr. Gör. Funda İNCE, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Ömer ŞENER’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Pusuda’ oyunu; bir kırsalda pusuya yatmış bir  maraba olan Dursun ile onu suça teşvik eden ağası Yılanoğlu ve köyün okumuş delikanlısı Yaşar arasında gelişen çatışmayı, mizahi ve dramatik bir anlatımla izleyiciye sundu.

Oyuncu kadrosunda yer alan Gerze Tiyatro Topluluğu üyeleri Soner YILMAZ, Ömer ŞENER ve öğrencimiz Olcay BEYKOZ, izleyicilerden tam not aldı.

Tiyatro gösteriminin ardından Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, Gerze Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu üyelerine teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.