Öğrencilerimize, “Staj ve Staj Sonrası İş Arama Becerileri” Eğitim Semineri Verildi

Üniversitemiz ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ortaklığında “Staj ve Staj Sonrası İş Arama Becerileri” konulu eğitim semineri düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI,  İŞKUR İl Müdürü Asaf ÇALIŞIR, İŞKUR Şube Müdürü Ercan KARABACAKOĞLU, İş ve Meslek Danışmanı Koordinatörü Gönül ELBİR GÜRLEYEN,  Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası iş bulma ve iş arama becerilerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen programda, Sinop İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Fatma BERKTAŞ ve Aslı YÜKSEL, kariyer hedefleri, öz geçmiş hazırlama, iş ve staj imkanları gibi bir çok konu hakkında bilgiler verdi.

Program sonunda İş ve Meslek Danışmanı Koordinatörü Gönül ELBİR GÜRLEYEN’e, İş ve Meslek Danışmanları Fatma BERKTAŞ ve Aslı YÜKSEL’e günün anısına hediyeleri takdim edildi.