Gerze MYO’da "Deniz Hukuku ve Gemi Sigorta Mevzuatı" Konulu Söyleşisi Düzenlendi

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik “Deniz Hukuku ve Gemi Sigorta Mevzuatı” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Gerze MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Yüksekokul Öğretim Üyeleri ve Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri katıldılar.

Söyleşide Sigortacılığın Deniz İşletmeciliği açısından önemine değinen Sigorta Brokeri Emir YILDIZ, Deniz işletmelerinde karşılaşılacak olası risklerden de söz ederek alınması gereken önlemleri öğrencilerimizle paylaştı. Emir YILDIZ, sunumunun ardından öğrencilerimiz tarafından yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı.

Söyleşi sonunda Gerze MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Sigorta Brokeri Emir YILDIZ’a hediye takdim etti.