Azerbaycan Eğitim Fuarı’nda “Mutlu Şehir Sinop’un Mutlu Üniversitesi” Görücüye Çıktı

Üniversitemizin ve Sinop ilimizin tanıtımı için, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ve Türkiye’den 23, Azerbaycan’dan 7 üniversitenin katılım sağladığı Yükseköğretim Eğitim Fuarı’nda Sinop Üniversitemizin açtığı stant Azerbaycanlı öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Üniversitemizde 2015-2016 Akademik yılında; 22’si erkek, 4’ü kız olmak üzere toplam 26 Azerbaycanlı öğrenci eğitim görüyor. Yabancı öğrencilerimizin niteliğini ve niceliğini artırmak hedefiyle Bakü Eğitim Fuarı’nda stant açan Sinop Üniversitesi, hazırladığı tanıtım materyalleri ile göz doldurdu.

“Mutlu Şehir Sinop’un Mutlu Üniversitesi” ile tanışma fırsatı bulan Azerbaycanlı öğrenciler, Üniversitemiz ve şehrimiz hakkında bilgiler aldılar. Ayrıca Azerbaycanlı öğrencilerimizin anlatımıyla kendi dillerinden Sinop Üniversitemizi izleme fırsatı buldular.

16-17 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilen Bakü Eğitim Fuarı’nı, Azerbaycan televizyonları gün boyunca yaptıkları canlı yayınlar ve çekimlerle geniş kitlelere duyurdular.

Basında Üniversitemiz