“Telefon Dolandırıcılığı” Tiyatro Sahnesine Taşındı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Polis Haftası dolayısıyla hazırlanan "İletişim Yoluyla Dolandırıcılık" adlı oyun, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İmam Hatip Lisesi ve İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından sahnelendi.

Sinop Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununa Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN, Emniyet Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı.

Son dönemde artan telefon dolandırıcılığı olaylarına dikkati çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla hazırlanan "Televole", "Telepati" ve "Kime Niyet Kime Kısmet" bölümlerinden oluşan skeçler, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Program sonunda "İletişim Yoluyla Dolandırıcılık" adlı oyunu sahneleyen, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İmam Hatip Lisesi ve İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim edildi.