İl Müdürü Melih KELEŞ’ten Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimize Ziyaret

Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih KELEŞ ve Müdür Yardımcısı Seyit BULAK, Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (SİNKAMER) ziyarette bulundular.

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hatun KORKUT tarafından ağırlanan misafirlerimize, Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, Araştırma Merkezimizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sonunda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, misafirlere ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu.

Basında Üniversitemiz