2016-2019 Eylem Planımız Adım Adım Hayata Geçiyor

Yapılacak işin planlamasını yapmak, o işi başarmanın yarısıdır bilinciyle, Üniversitemizin tüm birimleri ve personelinin görüş ve fikirleri doğrultusunda, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın öncülüğünde Sinop Üniversitesi yönetimi olarak hazırlanan 2016-2019 Eylem Planımız, bir bir hayata geçiyor.

YÖK’ten Ayancık MYO’ya Müjde

Bölgesine değer katan, geleceği olan ve öğrenciler tarafından en çok tercih edilen programları bünyesine kazandırmaya devam eden Üniversitemize YÖK’ten müjdeli bir haber daha geldi.

Orman zenginliği ile ön plana çıkan Ayancık İlçemizde, bölgenin ihtiyacına cevap verebilecek olan ve 2016-2019 Eylem Planımızda da yer alan “Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı ile Mobilyacılık ve Dekorasyon Programı” olmak üzere iki yeni programın açılmasına YÖK tarafından onay verildi.