Liseli Öğrenciler Üniversitemizi Gezdi

Sinop Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemizi gezerek,  bölüm ve programlar hakkında bilgiler aldılar.

Sinop Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Üniversitemizi daha iyi tanımak amacıyla öğretmenleri Hacer SÖYÜNMEZ, Serdar DERİNOĞLU, Haşim AYDIN ve Havva Akkoyun TURAN eşliğinde Üniversitemizi gezdiler.

Gerçekleştirilen gezi programı kapsamında öğrenciler, Meslek Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu gezerek, bölüm ve programlar hakkında bilgiler aldılar.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkesi ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’ni de gezen liseli öğrenciler, Üniversitemizin eğitim yapısı, sosyo-kültürel faaliyetler ve staj olanaklarını yakından görme fırsatı buldular.