Üniversitemiz ‘Öğretmenlik Vizyon Programı’na Ev Sahipliği Yaptı

Üniversitemiz, İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi ile Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) işbirliğinde düzenlenen ‘Geleceğin Öğretmenlerine Öğretmenlik Vizyon Programı’ Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde düzenlenen programa; İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şube Başkanı Hakkı BAFRALI, Eğitimci-Yazar Muhammet YILMAZ,  Şehir Üniversitesi İletişim Uzmanı İbrahim Zeyd GERÇİK, Sebahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk KANGER ve öğrencilerimiz katıldılar.

Program, İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şube Başkanı Hakkı BAFRALI tarafından yapılan açış konuşması ile başladı. Programa katılan öğrencilerin, geleceğe yönelik önemli bilgiler alacağını belirten Hakkı BAFRALI, programa ev sahipliği yapan Üniversitemize ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a teşekkürlerini sundu.

Ardından Eğitimci-Yazar Muhammet YILMAZ tarafından katılımcılara, "Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri" konulu bir sunum yapıldı.

Program, Şehir Üniversitesi İletişim Uzmanı İbrahim Zeyd GERÇİK’in “Eğitimde Etkili İletişim” konulu semineriyle devam etti.

Öğretmenlik Vizyon Programı, Sebahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk KANGER tarafından sunulan "Öğretmenin İnsan ve Eğitim Felsefesi" konulu eğitimle sona erdi. Program sonunda geleceğin öğretmen adaylarına katılım belgesi verildi.