Üniversitemiz Öğrencileri Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Kar yağışının etkili olduğu Boyabat ilçesinde Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, sokak hayvanlarını unutmadılar.

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için şehrin muhtelif yerlerine yem bıraktılar.

Öğrenciler sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptıkları açıklamada; “Onların sizin ve bizim yardımımıza ihtiyacı var. Duyarlı vatandaşlardan para değil, mama yardımı istiyoruz. Lütfen internetten sipariş vereceğiniz mamaları Sinop Üniversitesi Boyabat Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Boyabat adresine gönderirseniz çok mutlu oluruz. Mamalar bize geldikçe bizlerde sokaktaki dostlarımızla paylaşacağız. Haydi, hep birlikte sokak hayvanlarına sahip çıkalım.” dediler.

Kampanyaya destek olmak isteyenler için Adres: Sinop Üniversitesi Boyabat Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Boyabat / Sinop. Telefon: 0546 889 1967