Üniversitemiz Öğrencisi Teröre Tepki İçin Pedal Çevirdi

Sinop Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa AYTAÇ ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Selim OKUR, İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısına tepki göstermek amacıyla pedal çevirdiler.

İstanbul’da 36’sı polis, 8’i sivil olmak üzere toplamda 44 kişinin şehit olduğu ve 90 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinop’ta da teröre lanet yağdı. Teröre bir tepki de Sinoplu bisikletçi gençlerden geldi. Sinop Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa AYTAÇ ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Selim OKUR, Aşıklar caddesinden başlayarak Sinop’un zirvesine Teröre Lanet için pedal çevirdiler.

Yaklaşık bir buçuk saat süren yolculuklarının ardından ada başı mevkiine ulaşan bisikletçiler, burada Türk bayrağı açarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.