Cem ÖĞRETİR’den Öğrencilerimize Beden Dili ve Diksiyon Eğitimi

Ünlü sunucu ve haber spikeri Cem ÖĞRETİR tarafından Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde beden dili, diksiyon ve etkili iletişim semineri düzenlendi.

Öğrencilerimizin ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı eğitimde, usta spiker, etkili iletişimin temelini oluşturan kendine güvenme konusunda bilgiler verdi. Eğitim süresince etkili bir performans sergileyen Cem Öğretir, yaptığı espriler ve mizacıyla da büyük beğeni topladı.

Etkili konuşma ve diksiyon konusunda çarpıcı örnekler ile sunumunu yapan ünlü spiker, insanlarla iletişimde konuşmanın ve beden dilinin önemine vurgu yaptı. Katılımcılarla etkili bir iletişim kurarak seminerin öğretici ve eğlenceli olmasını sağlayan ÖĞRETİR, "Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilirsiniz. Karşınızdakinin vücut hareketlerine bakarak aklından geçenleri okumanız mümkün. Duygu ve düşüncüleri çözümlemek, insanları doğru tanımak, tuzağa düşmemek, yalanı ortaya çıkarmak için beden dilini bilmeniz yeterlidir" dedi.