‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Günleri’ Sona Erdi

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ve KOSGEB TEKMER Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen ‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Günleri’ sona erdi.

Etkinlik kapsamında KOSGEB Sinop İl Müdürü Nedim KAŞIKIRIK ve Uzman Mustafa BAYRAK, 23 Kasım 2016 Çarşamba günü Ayancık Meslek Yüksekokulunda, 24 Kasım 2016 Perşembe günü Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda, 25 Kasım 2016 Cuma günü ise Gerze Meslek Yüksekokulunda öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

Devlet destekleri ve teşvikleri konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen programda, girişimcilere sağlanan proje destekleri ve hibeler hakkında önemli bilgiler verildi.

‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantıları’nın sonunda 2015-2016 Akademik yılında Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 540 öğrencilerimiz ‘Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası’ almaya hak kazandı.

Basında Üniversitemiz