Gerze Meslek Yüksekokulunda “Geleceğe Dokunmak” İsimli Konferans Düzenlendi

Prof. Dr. Ayşe YALIN, Gerze Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ''Geleceğe Dokunmak'' adlı konferansta öğrencilerimizle bir araya geldi.

Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Alev ERENLER, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Ahmet KARAOĞLU ile Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Yüksekokul Sekreterimiz Sema DEMİR, Kurum Amirleri, Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Alev ERENLER, ''Üniversiteler bulunduğu şehrin gelişimine önemli katkılar sağlayan kurumlardır. Nasıl ki gençler bizim geleceğimiz ise üniversite de Gerze'mizin geleceğidir. Meslek Yüksekokulumuz, Gerze'mizin geleceğe açılan en önemli kapısı durumundadır” dedi.

Ardından kürsüye konuşan Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR ise,  öğrencilerimize tavsiyelerde bulunarak, ''Sizler bizim geleceğimizi şekillendirecek genç nesilsiniz. Ailelerinizin sizlere sağladığı imkânları en iyi şekilde kullanmalısınız. Çünkü gerçek hayata atılma konusunda hemen hemen hayatınızın son virajındasınız'' dedi.

Daha sonra ''Geleceğe Dokunmak'' adlı konferansını sunmak üzere kürsüye gelen Prof. Dr. Ayşe YALIN, “Üniversiteler sundukları eğitim ile cehaletin önüne geçer. Toplumda bilinçli, sorumluluk sahibi, çağdaş ve eğitimli gençlerle ''Geleceğe dokunurlar'' dedi.

Program sonunda Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Alev ERENLER, Prof. Dr. Ayşe YALIN’a hediye takdiminde bulundu.

Konferansın ardından katılımcılar, Giyim Üretim Teknolojisi ve Grafik Tasarım Programları tarafından hazırlanan sergiyi gezdiler. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ve kokteyl ile sona erdi.