Rektörümüz Üniversitemiz Personeli İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Personel Buluşması ve İstişare Toplantısı”nda hizmet alımı yoluyla üniversitemizde çalışan Özel Güvenlik, Kalorifer Ateşçisi ve Temizlik Personelleriyle bir araya geldi.

Konuşmasında Üniversitemizin gelişmesi için her kademeden personelimize büyük bir sorumluluk düştüğünü ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop Üniversitesi olarak büyük bir aile olduklarını ve Üniversitemizin nitelik ve niceliğinin gelişmesinde herkesin üzerine düşen sorumluluğu özveriyle yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN daha sonra personelimiz tarafından yöneltilen görüş, öneri ve temennileri dinleyerek tek tek not aldı.

Ardından bir konuşma yapan İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız İzzet SONSES ise, personel buluşma ve istişare toplantılarının devam edeceğini belirterek, üniversitemizde görev yapan her personelin görüş ve fikirlerinin kendileri için çok kıymetli olduğunun ifade etti.