Üniversitemiz Elektronik Belge Yönetim Sistemine Geçiş Hazırlıkları Tamamlandı

Üniversitemiz bürokrasiyi azaltmak, kırtasiye ve zaman israfının önüne geçmek amacıyla Elektronik Belge Yönetim Sistemine (EBYS) geçiş hazırlıkları tamamlandı.

Bu kapsamda CBKSoft Firma yetkilisi Engin BEKTAŞ tarafından yazışmaların elektronik ortamda ve elektronik imza ile yapılması amacıyla Üniversitemiz personeline yönelik, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) eğitimleri düzenlendi.

Eğitimler kapsamında ilk olarak, CBKSoft Firma yetkilisi Engin BEKTAŞ, Üniversitemiz EBYS Üst Kurulu Üyelerine, EBYS Uygulama Komisyonu Üyelerine, Üniversitemiz Akademik Personeli ve Daire Başkanlarına bilgilendirme toplantıları düzenledi. 3 gün süren toplantılarda CBKSoft Firma yetkilisi Engin BEKTAŞ, EBYS sistemini tanıtmak, geçiş aşamasında karşılaşılabilecek sorunların neler olacağı, Üniversitemizin işleyişine en uygun Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) yapılandırılmasını planlamada yol gösterici konularda bilgiler verdi.

Daha sonra Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar laboratuvarında CBKSoft Firma yetkilisi Engin BEKTAŞ, Sistemin sağlıklı bir şekilde oluşturulması ve sürdürülmesini sağlamak amacıyla Üniversitemiz personeline yönelik eğitimler gerçekleştirdi. 10 gün süren eğitimlerde personelimizin EBYS Birim Sorumlularına ve Sistem Yöneticilerine EBYS yazılımının kullanımı ve teknik detaylarına ilişkin bilgiler verildi.

Bilgilendirme toplantıları ve Eğitimler sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Yüksel SANDALCI, CBKSoft firma yetkilisi Engin BEKTAŞ’a teşekkür ederek Üniversitemiz adına hediye takdim ettiler.