Ayancık Meslek Yüksekokulumuzdan Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi

01.10.2019

Ayancık Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitim Programı” düzenlendi.

Öğrencilerimizin üniversitemizi ve yüksekokulumuzu daha iyi tanımalarını sağlamak ve akademik hayata daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrencilerimize Yüksekokulda bulunan akademik ve idari birimler ile sosyal donatı alanları hakkında bilgiler verildi.

Oryantasyon programında konuşan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, üniversitemizin kalite politikası, misyonu ve vizyonunu hatırlatarak, öğrencilerimizin başarılı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri için yönetim, akademik ve idari birimler olarak her zaman öğrencilerimizin yanlarında olduklarını ifade etti.

Programda Yüksekokulumuzun sosyal imkânları, kütüphanelerin kullanımı, öğrencilik hakları ve yükümlülükleri, öğrenci bilgi sistemi, uzaktan eğitim derslerinin işleyişi, Sinop Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği ile ilgili öğrencilere bilgiler verildi.