SİNKAMER’de Yeni Dönem Değerlendirme Toplantısı

18.09.2019

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (SİNKAMER) 2019-2020 Akademik Yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, SİNKAMER Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNAN KILIÇ, SİNKAMER Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma KOÇAK, İlahiyat Fakültesi  Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma YÜCE ve Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülseren KAN ŞAHİN katıldı.

Toplantıda, 2019-2020 Akademik Yılı içerisinde Merkez Müdürlüğünce gerçekleştirilecek faaliyetler ve Sinoplu kadınların toplumsal hayatın tüm alanında yer almasını sağlamak amacıyla yürütülebilecek etkinlikler görüşüldü.

Ayrıca bir önceki Yönetimle,  geride bıraktığımız eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi de yapılarak, yeni eğitim öğretim yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.